Preskoči meni

From a Pot - Kontakt in Ponudim vam lahko

Hiii! Veseli me, da vas zanima sodelovanje z mano. Kontaktirate me lahko na dilettante.management@gmail.com

Trenutno živim na Dunaju, kjer delam v svojem domačem studiu, sicer pa prihajam iz Slovenije. Na tem blogu bom pisala recepte v treh različnih jezikih, tako da bodo dostopni več ljudem. Vsak jezik ima svojo stran dostopno z lokaliziranim linkom in s tem možnost ločene logistike na straneh. Če torej želite, da poskusim ali promoviram, kakšen izdelek samo za določeno državo ali samo za določen jezik je to tudi možno. Seveda pa lahko promoviram izdelke tudi v vseh razpoložljivih jezikih. Moj slog fotografiranje je svetel z naravnimi barvami in teksturo.

Ponudim vam lahko:

Sponzorirane vsebine in ambasadorstvo blagovne znamke

Rada sodelujem z blagovnimi znamkami, katerih izdelki se ujemajo z mojo kuhinjo in stilom fotografiranja. Z veseljem predstavim izdelke, za katere vem, da bi znali zanimati moje bralce. Ustvarim lahko izvirne, lepo fotografirane recepte z uporabo vaših izdelkov in jih promoviram na svojem blogu in drugih družbenih omrežjih. Prav tako lahko razvijem nove recepte z uporabo vaših izdelkov, organiziran sponzorirane give awaye itd.

Razvijanje novih receptov

Zelo rada razvijam nove recepte ali izboljšujem že obstoječe recepte. Izkušeni in neizkušeni kuharji se za najboljše rezultate zanašajo na preizkušene recepte, za katere vedo, da jim lahko zaupajo. Če ste torej podjetje, revija, blog in iščete nekoga, ki vam bo pomagal pri razvoju receptov me lahko kontaktirate.

Fotografiranje in postavitev hrane

To, da mora biti hrana dobrega okusa je seveda izredno pomembno. Druga najpomembnejša zadeva pri hrani pa je vsaj meni to, da lepo izgleda. Fotografiranje hrane je v bistvu moj najljubši del bloganja. Ok verjetno je moj najljubši del poskušanje hrane, ampak fotografiranje je takoj za tem. Kot sem omenila zgoraj je moj stil fotografiranja svetel, ob naravni svetlobi, s pastelnimi barvami. Preizkusila sem že fotografiranje hrane z umetno svetlobo, ampak rezultati preprosto niso to, kar bi si želela.

Mala podjetja in blogerji

Če šele začenjate kot bloger in potrebujete pomoč pri tem, mi prosim sporočite. Ker sem tudi sama komaj začela, bi z veseljem delila svoje izkušnje in nasvete o procesu ustvarjanja. Če potrebujete pomoč pri kvalitetnih back linkih (povratnih povezavah? Nisem čisto prepričana, kateri slovenski izraz je primeren za to) mi prosim sporočite. Povratne povezave so pomembne, da vaše spletno mesto doseže visoko organsko uvrstitev strani v indeksu, v skoraj vseh trenutno svetovno uporabljenih iskalnikih. Predstavljajte si jih kot neke vrste “glasove” oziroma “votes”, ki jih iskalniki uporabljajo za uvrstitev določene strani v svojih rezultatih iskanja.

Če torej iščete vznemirljive nove recepte in zanimive fotografije za predstavitev svojih izdelkov ali imate, kakšno drugo idejo, bom z veseljem poklepetala z vami. Pišite mi na dilettante.management@gmail.com